Bliv medlem

Nordvestjysk Lederforum

Alle erhvervsledere og beslutningstagere fra private og offentlige virksomheder i Holstebro, Struer og Lemvig Kommuner – eller med tilknytning hertil – kan blive medlem af Nordvestjysk Lederforum. Foreningens formål er at udgøre et stærkt netværk, hvor ledere kan udveksle erfaringer og sammen styrke områdets erhvervsliv.

Det får du som medlem

Medlemskabet består af tre fyraftens-arrangementer, en nytårskur, en generalforsamlingstur og et godt netværk. Som noget særligt afholdes årets generalforsamlingstur så vidt muligt altid udenlands.

Et års kontingent koster 16.000,-/pers. ekskl. moms.
Det er virksomheden, der tegner medlem skabet, som derefter er personligt.

Der er maksimalt plads til i alt 120 medlemmer i netværket.

“Nordvestjysk Lederforum er et netværk for lokale virksomhedsledere, hvor der skabes stærke, tværfaglige relationer mellem det private og offentlige ledelseslag. Der er fokus på kompetence-, ressource- og forretningsudvikling, hvor omdrejningspunktet er de politiske og kommercielle dagsordener i Nordvestjylland.”

Preben Dinsen, Formand

Director, Gourmet Nordic, Barry Callebaut

“Nordvestjysk Lederforum er et unikt mødested for erhvervslivet i Nordvestjylland. Her danner faglige og kulturelle arrangementer af høj kvalitet en fælles referenceramme og styrker sammenhængskraften på tværs af Nordvestjylland. Erhvervsledere, der til dagligt beskæftiger sig med ledelse og udvikling, gives muligheden for at mødes og inspirere hinanden, samt afstemme de udfordringer og muligheder der spottes i fremtidens marked.”

Sigurd Ravnborg Jakobsen, Bestyrelsesmedlem

Arkitekt og indehaver, ATRA arkitekter

Om os

Nordvestjysk Lederforum er mødested for erhvervsledere fra både private og offentlige virksomheder i Holstebro, Struer og Lemvig Kommuner.  Foreningens formål er at udgøre et stærkt netværk, hvor ledere kan udveksle erfaringer og sammen styrke områdets erhvervsliv.

Medlemmer

Nordvestjysk Lederforum har mere end 100 medlemmer, der repræsenterer et bredt udvalg af private og offentlige virksomheder i Nordvestjylland. Medlemskabet er personligt.

Kontakt

Nordvestjysk Lederforum
7500 Holstebro
CVR: 32 37 07 99
X
X