Idégrundlag

Et gammelt ordsprog siger, at fremtiden tilhører den, der forbereder sig på den. Netop på den måde ønsker Nordvestjysk Lederforum at medvirke til at forme fremtiden gennem aktivt netværksarbejde.

Uden netværk er vi som individer ingenting. Derfor er det nødvendigt at mødes, så gensidig sympati og forståelse for hinandens synspunkter kan medvirke til at skabe en stærk og handlekraftig nordvestjysk region.

Idegrundlaget for Nordvestjysk Lederforum er derudover at medvirke til at videreudvikle samarbejdet mellem offentlige og private virksomheder. Et samarbejde som er meget essentielt for at begge parters forståelse for hinandens udfordringer og problemstillinger.

Medlemskabet i vort lederforum er et “firmarelateret” medlemskab for erhvervsledere og beslutningstagere i Holstebro Struer og Lemvig Kommuner. Medlemskabet er personligt for at sikre at netværksarbejdet kan blive så effektivt som muligt.

Erhvervsledere og beslutningstagere fra virksomheder, der ikke er etableret i de tre kommuner, men har relationer til området kan blive medlem, og ligeledes kan personer der er i et midlertidigt karriereskift optages som medlem.

En af ideerne med Nordvestjysk Lederforum er, at vi skal turde tænke anderledes og bakke op om naboens succes – for måske kan det smitte af på dig og din virksomhed, og så er det måske din tur næste gang.

Lederforummet skal være med til at give den enkelte en bedre indsigt i, hvilke resurser og kompetencer vi har i det nordvestjyske område, så vi alle kan medvirke til at være hinandens ambassadører.

Vi skal gennem netværksarbejdet i Nordvestjysk Lederforum blive bedre til at kommunikere og sælge vore budskaber. Vi skal være stolte af vore virksomheder og turde prale med, hvor dygtige vi er. Vi skal være aktive i mediebilledet og styrke Nordvestjylland på landkortet.

Se bestyrelse

Se vedtægter

 

Bliv medlem

Alle erhvervsledere fra private og offentlige virksomheder i Nordvestjylland kan blive optaget som medlemmer.

Om os

Nordvestjysk Lederforum er mødested for erhvervsledere fra både private og offentlige virksomheder i Holstebro, Struer og Lemvig kommuner.  Foreningens formål er at udgøre et stærkt netværk, hvor ledere kan udveksle erfaringer og sammen styrke områdets erhvervsliv.

Medlemmer

Nordvestjysk Lederforum har mere end 100 medlemmer, der repræsenterer et bredt udvalg af private og offentlige virksomheder i Nordvestjylland. Medlemskabet er personligt.

Kontakt

Nordvestjysk Lederforum
7500 Holstebro
CVR 32 37 07 99
X
X