Netværk styrker den enkelte virksomhed og hele området

Nordvestjysk Lederforum har til formål at udgøre et mødested, som skal styrke den enkelte virksomhed i Nordvestjylland gennem netværk og erfaringsudveksling mellem virksomhedernes erhvervsledere.

Vi giver lederne mulighed for at mødes på tværs af brancher og sammen få erhvervsfagligt udbytte gennem formidling af viden og indbyrdes aktivitet.

Foreningen optager ledere og beslutningstagere fra både private og offentlige virksomheder. For at sikre det bedste udgangspunkt for networking og resultater for både virksomhederne, kommunerne og hele Nordvestjylland er medlemskabet personligt.

Vi har maksimalt plads til 120 medlemmer.

Vi lægger vægt på arrangementer med aktuelle personer fra den offentlige debat, indlæg med relevans for generel networking og socialt samvær medlemmerne imellem.

Generalforsamling, bestyrelse og sekretariat:

Hvert forår holder Nordvestjysk Lederforum generalforsamling. Generalforsamlingen vælger en bestyrelse, som konstituterer sig med formand, næstformand og kasserer.

Se bestyrelse

Se idégrundlag

Se vedtægter

Bestyrelsen har ansat en sekretær til den løbende kontakt med medlemmerne mellem arrangementerne.

Kontakt

Bliv medlem

Alle erhvervsledere fra private og offentlige virksomheder i Nordvestjylland kan blive optaget som medlemmer.

Om os

Nordvestjysk Lederforum er mødested for erhvervsledere fra både private og offentlige virksomheder i Holstebro, Struer og Lemvig kommuner.  Foreningens formål er at udgøre et stærkt netværk, hvor ledere kan udveksle erfaringer og sammen styrke områdets erhvervsliv.

Medlemmer

Nordvestjysk Lederforum har mere end 100 medlemmer, der repræsenterer et bredt udvalg af private og offentlige virksomheder i Nordvestjylland. Medlemskabet er personligt.

Kontakt

Nordvestjysk Lederforum
7500 Holstebro
CVR 32 37 07 99
X
X