september, 2019

tor19sep15:0021:00Arrangementet er afsluttetEfterårs arrangement15:00 - 21:00 Værftet, Struer, Ved Fjorden 4

Mere

Begivenheds detaljer

Torsdag den 19. september vil vi gerne invitere dig til sæsonens første arrangement på restaurant Værftet i Struer, som ligger helt op ad Limfjorden.

Vi får besøg af manden, der i en alder af 27 år pludselig sad som politisk leder i et parti, der var tæt på at blive udraderet ved det seneste valg.

Alex Vanopslag er født i Frankrig, men opvokset i Struer. Han er tidligere danmarksmester i debat. De gode talegaver får han hårdt brug for i sit nye job.

Vi skal høre om, hvordan han ser på verden fra sin nye stol, om situationen for den nye opposition og om hans bud på, hvordan han ser på rammevilkårene for erhvervslivet i vores landsdel.

Sidst men ikke mindst lægger vi op til en snak og en god debat med den nye politiske leder.

Et andet ungt menneske er aftenens vært. 23-årige Mikkel Majlandt overtog i foråret forpagtningen af Værftet. Han har tidligere arbejdet på Michelin-restauranten Kokkeriet i København og har nu kastet sig ud i at drive en restaurant sammen med sin kæreste Camilla. Mikkel vil denne aften servere en middag baseret på gode råvarer fra Limfjorden og området omkring.

Program for aftenen:

Kl. 15.00 – Ankomst og networking
Kl. 16.00 – Oplæg v. Alex Vanopslagh
Kl. 18.00 – Introduktion til Værftet og Middag

Tid

(Torsdag) 15:00 - 21:00

Adresse

Værftet, Struer

Ved Fjorden 4

Tilmelding

Du skal logge ind for at tilmelde arrangementet Login nu

X
X